ابزار رایگان وبلاگ

فرضیه های وجود یخ در سیاره عطارد تایید شد
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

نتایج بررسی دانشمندان از اطلاعات ارسال شده از کاوشگر فضایی «مسنجر» به زمین نشان می دهد به رغم آنکه عطارد نزدیک ترین سیاره منظومه شمسی به خورشید است، مقادیر فراوانی یخ در این سیاره وجود دارد.به گزارش علم پرس؛ دانشمندان آزمایشگاه فیزیک کاربردی دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا می گویند با در نظر گرفتن اینکه عطارد نزدیک ترین سیاره منظومه شمسی به خورشید است و دمای متوسط سطح این سیاره به یکصد و شصت و نه درجه سانتی گراد می رسد، تحقیقات اخیر آنها نشان می دهد مقادیر زیادی آب یخ زده در مناطق قطبی آن وجود دارد و به نظر می رسد آخرین مکان وجود یخ در منظومه شمسی قبل از خورشید باشد.

 

 فرضیه های وجود یخ در سیاره عطارد تایید شد

اخترشناسان بر این باورند انحراف تنها یک درجه ای محور چرخش این سیاره باعث می شود که نور خورشید هیچگاه به مناطق قطبی آن نتابد و دمای این مناطق بسیار سرد باشد.به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، فرضیه وجود آب یخ زده در عطارد چند دهه پیش مطرح و در سال هزار و نهصد و نود و یک با مشاهده تصاویری از صفحات سفید رنگ براق بر روی مناطق قطبی این سیاره با استفاده از رادیو تلسکوپ «آرسیبو Arecibo » در پورتو ریکو، این فرضیه تقویت شد.در نهایت، تصاویری که کاوشگر فضایی مسنجر در سال دو هزار و یازده و اوایل امسال به زمین ارسال کرد، بر همه اکتشافات پیشین در مورد این صفحات کمابیش براق در نقاط تاریک قطب های سیاره عطارد مهر تایید زد.علاوه بر این تصاویر، با استفاده از ابزار موجود بر روی کاوشگر مسنجر از جمله یک طیف سنج نوترونی بسیار پیشرفته، مشخص شد بر روی عطارد آب وجود دارد و می توان حجم این آب یخ زده را با دقت اندازه گیری کرد.



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان