ابزار رایگان وبلاگ

کشف ۶۰۰ کیلوگرم سکه نقره و برنز رومی در اسپانیا
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

در جریان یک عملیات ساختمانی در شهر تومارس در جنوب اسپانیا، گنجینه‌ای از سکه‌های رومی به وزن ۶۰۰ کیلوگرم پیدا شده است. مقامات فرهنگی اسپانیا می‌گوید این اتفاق یک کشف منحصر به فرد در تاریخ است.

کارگران ساختمانی در جریان عملیات لوله‌گذاری در یک پارک موفق شدند هزار سکه برنز و نقره متعلق به پایان قرن چهارم میلادی را در ۱۹ کوزه بیابند. وزن این سکه‌ها در حدود ۶۰۰ کیلوگرم برآورد شده است.

آنا ناوارو، رییس موزه سویل گفت که این گنجینه منحصر به فرد در منطقه "تومارس" (Tomares) واقع در جنوب غربی سویل اسپانیا کشف شده است. به نظر می‌رسد که سکه‌ها برای پرداخت دستمزد کارمندان و سربازان ضرب و ذخیره شده باشند.

رییس موزه سویل با اشاره به بررسی‌های مقدماتی صورت گرفته روی سکه‌ها گفت که تصاویر امپراطورها کنستانتین و ماکسیمیان روی سکه‌ها دیده می‌شوند. در پشت سکه‌ها نیز تصاویر متفاوتی ضرب شده ‌است.

به گفته ناوارو، نمونه‌ای از این سکه‌ها در مجموعه موزه وجود ندارد. او اضافه کرد که با روسای برخی موزه‌ها در فرانسه‌، بریتانیا و ایتالیا در باره این سکه‌ها گفت‌وگو کرده که به نظر می‌رسد مهم‌ترین یافته مربوط به آن دوران باشد.

به گفته مقامات فرهنگی، ساخت‌و ساز در پارک متوقف شده و باستان‌شناسان مشغول بررسی‌های بیشتر هستند.۱۰ ظرف گلی سالم نیز تنها چند متر دورتر پیدا شده‌اند.

رومی‌ها از ۲۰۰ سال پیش از میلاد مسیح تا قرن پنجم میلادی بر اسپانیا کنترل داشتند.

dw



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان