ابزار رایگان وبلاگ

"گازگیر" فیلم‌های جیمز باند درگذشت
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

نام ریچارد کیل شاید برای بسیاری از فیلم‌دوستان آشنا نباشد، اما چهره‌ی او بدون شک برای آنان آشنا است. نقش منفی او به عنوان "گازگیر" در دو فیلم جیمز باند در اذهان ماندگار شده. این بازیگر آمریکایی روز چهارشنبه درگذشت.ریچارد کیل، هنرپیشه هالیوود که چهره‌ی خود را با ایفای شخصیت منفی در دو فیلم مأمور ۰۰۷ جاودانی ساخت، روز چهارشنبه (۱۰ سپتامبر، ۱۹ شهریور) در سن ۷۴ سالگی درگذشت.

او در طی فعالیت خود در فیلم‌های تلویزیونی و سینمایی بی‌شماری نقش‌آفرینی کرد، اما بیش از همه نقش او به عنوان "گازگیر" در دو فیلم جیمز باند در ذهن فیلم‌دوستان زنده است: فیلم "جاسوسی که دوستم داشت" (محصول ۱۹۷۷) و "ماه‌نورد" (محصول ۱۹۷۹).



ریچارد کیل در این دو فیلم نقش یکی از زیردستان دشمن شماره یک جیمز باند را بازی می‌کند. کیل که ۲ متر و ۱۸ سانتی‌متر قد و هیکلی تنومند داشت، برای ایفای این نقش ناچار بود دندان‌های خود را به روکش‌های فلزی و تیز مجهز کند.او در سال ۱۹۹۹ بار دیگر در نقش "گازگیر" ظاهر شد، البته نه در فیلم جیمز باند، بلکه در فیلم "کارگاه گجت".



این بازیگر آمریکایی با کارگردانانی چون جین وایلدر و کلینت ایستوود نیز همکاری داشت. او از جمله در فیلم وسترن "سوار سرنوشت" به کارگردانی ایستوود بازیگری کرد. این فیلم در سال ۱۹۸۵ به پرده سینما‌ها راه یافت.

ناگفته نماند که ریچارد گیل معلم ریاضیات بود تا اینکه یکی از تهیه‌کنندگان فیلم در هالیوود او را کشف کرد و کیل را به عالم سینما کشاند.

dw



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان