ابزار رایگان وبلاگ

نخستین جزیره خودکفای جهان در تولید برق با نیروی آب و باد
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

4-1996.jpg

نخستین جزیره جهان که کاملا با نیروی آب و باد نیرودهی می‌شود، معرفی شد.

 به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خودکفایی در تولید نیروی برق آرزویی است که تمامی افراد دوستدار محیط زیست رؤیای آن را در سر می‌پرورانند و هم‌ اکنون این جزیره با تولید آب و برق خود، چنین رؤیایی را به واقعیت تبدیل کرده است.

 یک مزرعه بادی در اواخر ماه ژوئیه در El Hierro که کوچک‌ترین جزیره قناری اسپانیا است، افتتاح می‌شود. این جزیره با صخره‌ها و کوه‌های شیب‌دارش برای برداشت‌کردن باد ورودی از آن سوی ساحل اقیانوس اطلس در آفریقا بسیار ایده‌آل است.

 پنج توربین نصب‌شده در نوار شمال شرقی El Hierro دارای بازدهی کلی 11.5 مگاوات خواهند بود که این میزان برای تامین نیاز برق 10 هزار سکنه جزیره و همچنین کارخانه‌های آب شیرین‌کن آن کفایت می‌کند.

 گرچه جزایر دیگری در سراسر جهان با انرژی خورشیدی یا باد نیرودهی می‌شوند، کارشناسان بر این باورند این جزیره نخستین خشکی است که قادر به عرضه مداوم الکتریسیته با ترکیب‌کردن نیروی آب و باد و بدون اتصال به هیچ گونه شبکه الکتریسیته خارجی است.

 نیروی اضافی توربین‌های بادی برای پمپاژکردن آب شرب از مخزنی در نزدیکی بندر به مخزنی بزرگ‌تر در دهانه برخورد آتش‌نشانی منتقل می‌شود که این دهانه 700 متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد.

 زمانی هم که هیچ بادی وجود ندارد، آب از طریق توربین‌ها برای تولید برق به مخزن پایین‌تری منتقل می‌شود.

 مقاماتی از دانمارک، ژاپن، هاوایی و اندونزی به این مزرعه بادی علاقه نشان داده‌اند. 



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان