ابزار رایگان وبلاگ

پنج راه هکرها برای کشتن انسان‌ها در زمین و آسمان!
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

 هک کردن شبکه برق شهری

 

 

شبکه برق، تلفن همراه و اینترنت یکی از اصلی ترین اهداف حمله هکرها محسوب می شوند که می تواند زندگی بسیاری از افراد از جمله بیماران بستری در بیمارستان ها را با خطر جدی مواجه سازد. در اختیار گرفتن کنترل شبکه برق توسط هکرها علاوه بر قطع دسترسی به بسیاری از امکانات از جمله سیستم های تهویه هوا و افزایش آمار سرقت و جنایات بویژه در هنگام تاریکی هوا ، باعث بروز اختلال در شبکه کنترل ترافیک، حرکت قطار و مترو و حوادث مرگبار می شود.

 

 

هک کردن خودروهای پیشرفته

 

 

بسیاری از خودروها به سیستم های پیشرفته ای مانند سیستم های خودران یا سیستم های کنترل از راه دور مجهز شده اند که آنها را مستعد حملات سایبری قرار می دهند. در سال 2010 میلادی در کنفرانس امنیت سیستم های الکترونیک خودروها عنوان شد که نصب برخی دستگاه های پیشرفته بویژه سیستم های کنترل از راه دور بی سیم، امکان دسترسی و در اختیار گرفتن کنترل خودرو توسط هکرها را فراهم می کند.

 

 

هک کردن پهپادها

 

 

استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین طی سال های اخیر بشدت افزایش یافته و از آنها برای مأموریت های امداد و نجات، نظارت، شناسایی و حتی حمله نظامی به اهداف تعیین شده استفاده می شود. اما این پرنده های هوشمند نیز دارای ضعف های امنیتی هستند که به هکرها این امکان را می دهد تا کنترل پهپادها را در اختیار گرفته و با تعیین مسیر جدید، از آنها برای حمله به افراد یا مناطق خاص استفاده کنند.  


Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان